Wat kan er gekookt worden en hoe is de sfeer ?

Klik op deze pagina maar eens op een tegel en ontdek meer !

Mogelijke gerechten

  • Nasi Goreng
  • Babi Pangang
  • Kriepiek
  • Sajor Lodeh
  • Seroendeng
  • Rendang
  • Oerab (groentensalade met kokos)
  • Bamboe bali
  • Gimbal (garnalen balletjes met taugé)
  • Bamboe Roedjak van vlees
  • Kwee Mangkok
  • Risoles
  • Oerak-arik
  • Toemis van groenten
  • Piedang ajam


Voorbeeldrecepten

BABI KETJAP

Ingrediënten

  • 400 gr vlees
  • 1 grote ui
  • 1 stukje djahe
  • 1 kopje ketjap
  • 2 tenen knoflook
  • 1 kopje water
  • boter

Aanwijzingen

Snijd het vlees in kleine stukjes. Stamp de kruiden fijn. Kruid het vlees. Verhit de boter en bak het vlees. Daarna de ketjap en het water toevoegen.

ATJAR KETIMUN

Ingrediënten

  • 1 komkommer in blokjes
  • 1 ui heel fijn gesneden
  • 1 teentje knoflook geperst
  • 1 el sambal
  • half kopje azijn
  • peper, zout

Aanwijzingen

Meng alles goed door elkaar en laat rustig intrekken.