Ik vind het echt een feest om mijn kookkennis met anderen te delen

DorineLaat ik me even voorstellen

 • Over Rien

  Eigenlijk heet ik Dorine Zoet, moeder van drie zonen en al tien jaar bezig met mijn passie voor Aziatisch koken. Ik ben in een Indisch gezin opgegroeid, waarin het koken van eten een belangrijk onderdeel van het dagelijkse leven was. De Indisch/Indonesische keuken is mijn specialiteit, daar ben ik leermeester in. Maar je kunt voor de hele Aziatische keuken bij mij terecht, ik kan bijvoorbeeld ook Kantonees, Chinees en Thais koken.

 • Waarom Koken bij Rien?

  Ik vind het belangrijk dat het traditionele Indisch/Indonesisch koken met de originele, verse kruiden en specerijen wordt doorgegeven. Dat deze manier van koken niet verloren gaat. Daarnaast vind ik het erg leuk om samen met anderen te koken. De gezelligheid, mijn kennis delen en de sfeer van samen eten koken, daar word ik echt enthousiast van. En als daarna de cursisten voldaan en tevreden naar huis gaan, is mijn dag geslaagd.

 • Al 10 jaar Koken bij Rien

  In 2008 ben ik bij mij thuis, in mijn eigen keuken, gestart met het geven van kookcursussen, in kleine groepen. Daarnaast verzorgde ik kookworkshops, ook voor grotere groepen, op locatie. Nu, tien jaar later, bied ik ook catering aan. In overleg kiezen we een geschikte locatie waarbij het gezellig samen koken nog steeds centraal staat. En heb je wensen, dan hou ik daar graag rekening mee bij het bepalen van de recepten.

 • Grote verzameling recepten

  In de afgelopen jaren heb ik veel recepten verzameld, uitgeprobeerd en verfijnd. Tijdens een kookcursus of een kookworkshop krijg je altijd de recepten mee. Kijk bij ‘Een kijkje in de keuken’ voor wat voorbeelden van wat er gekookt kan worden.

U kunt bij mij terecht voor catering, workshops, kooklessen of kookdemonstraties. Neem voor meer informatie contact met mij op.

Mail of bel mij!